Ποιοι είμαστε

D & S

Η καρδιά και το μυαλό του γραφείου μας είναι ο Δημήτρης Μανωλάς και ο Σωκράτης Παπαδόπουλος. Αφοσιωμένοι στην εκπόνηση μελετών και κατασκευών διαφόρων ειδών έργων, αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα για λογαριασμό του πελάτη.

 

Δημήτρης Μανωλάς 

Έχει 15ετή τεχνική εμπειρία ως επιβλέπων πολιτικός μηχανικός και συντονιστής έργων. Έχει ασχοληθεί κυρίως με κτιριακά δημόσια έργα  (σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, κινηματογράφοι, πολιτιστικά κέντρα, υδραυλικά έργα υποδομής και έργα οδοποιίας).

Διαθέτει ΠΤΧ Μηχανικού Έργων Υποδομής ΤΕΙ Αθήνας.

Σωκράτης Παπαδόπουλος

Έχει 20ετή εμπειρία σε εργασίες συντήρησης κτιρίων δια μέσου εταιρείας διαχείρισης κτιρίων.

Κατέχει ΠΤΧ Ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων.

Η φιλοσοφία μας

Η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και μελετητικής στήριξης σε όλους τους τομείς που αφορούν τις κατασκευές.

Είναι συστατικό της λειτουργίας μας να «δίνουμε συνέχεια». Να δίνουμε συνέχεια στα όνειρά σας και στους στόχους σας. Ό,τι είδους έργο κι αν έχετε στο μυαλό σας, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι, ανεξαρτήτως μπάτζετ.

Αναλαμβάνουμε να το φέρουμε εις πέρας δίνοντας πάντα το μέγιστο των γνώσεων, της εμπειρίας και των δυνατοτήτων μας. Προσφέρουμε άρτιο αποτέλεσμα δείχνοντας αξιοπρόσεκτη επιμέλεια και συνδυάζοντας πάντα την αισθητική με την επιστήμη.

Η γνώση και η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να κάνουμε ακριβείς υπολογισμούς κόστους για κάθε έργο από την αρχή, καθώς και να το εκτελούμε άρτια, πάντα μέσα στα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση, από τη μεριά του πελάτη, τόσο χρόνου όσο και χρήματος, μίας δηλαδή “value for money” επιλογής.

Επιλέγοντας την DSCONTRUCTIONS δίνετε στην επένδυσή σας μεγαλύτερη αξία.

Υλοποιούμε το όραμά σας. Το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνά τις προσδοκίες σας.